Visit Tampere
Tampere Convention Bureau

maksutonta asiantuntijapalvelua
kansainvälisen kongressin
kutsumisessa, suunnittelussa
ja markkinoinnissa ... 
» Lue lisää

Oheisohjelmat

Tampereella riittää tekemistä myös asiaohjelman lomassa tai kongressipäivän päätteeksi. Kulttuurin ystävä löytää takuulla mieleistään ohjelmaa Tampereen runsaasta teatteri-, konsertti- ja näyttelytarjonnasta. Rauhaa ja luonnonläheisyyttä kaipaaville löytyy järviä, metsiä ja puistoja aivan kaupungin keskustasta ja erämaitakin jo puolen tunnin ajomatkan päästä.

Elämykselliset valmiit ohjelmat  

KokousNet.fi on Tampere Convention Bureaun hallinnoima portaali, joka esittelee kokous- ja juhlatilojen lisäksi Tampereen seudun laajimman ja monipuolisimman tarjonnan elämyksellisiä ohjelmia hintatietoineen. Portaalin tarjonnassa on monenlaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin soveltuvia valmiita ohjelmia kymmeniltä palveluntarjoajilta, vaikkapa kokouksen oheisohjelmaksi, henkilökunnan virkistyspäivään, illanviettoon tai asiakastilaisuuteen. Etsimänsä löytää nopeasti kätevillä hakutoiminnoilla ja yhteydenotto suoraan palvelujen tarjoajiin on helppoa valmiilla tarjouspyyntölomakkeella.  

Viikottain toistuvat ulkoiluaktiviteetit

Liikkuminen on riemullista ja rentouttavaa, kun laji ja tempo ovat mieluisat. Tampereen seutu tarjoaa mahdollisuuden luonnossa liikkumiseen helposti ja turvallisesti, kokeneen eräoppaan johdolla.

Tervetuloa mukaan yksin tai ryhmässä! Retket toteutetaan suomeksi tai englanniksi ryhmän toiveen mukaisesti. Ilmoittaudu retkelle suoraan yrittäjälle viimeistään edellisenä päivänä klo 16.

Linkki Visit Tampereen retkiohjelmaan

Räätälöidyt ohjelmat

Jos haluatte keskittää kokouksenne tai kongressinne koko sosiaalisen ohjelman rakentamisen ja koordinoinnin yksiin käsiin, paras ammattitaito löytyy paikallisilta kongressipalvelutoimistoilta tai matkailun ammattilaisilta:

Confedent International Oy

Confedent Internationalin kotisivulle

Tavicon Oy

Tavicon Oy:n kotisivut

Matkailuneuvonta - VisitTampere

Tietoa Tampereen ja Pirkanmaan matkailusta ja vapaa-ajan palveluista:

VisitTampereen kotisivulle