Visit Tampere
Tampere Convention Bureau

maksutonta asiantuntijapalvelua
kansainvälisen kongressin
kutsumisessa, suunnittelussa
ja markkinoinnissa ... 
» Lue lisää

Miksi Tampereelle?

Suomi on hyvä kokousisäntä

Suomalaisilla on hyvä maine kansainvälisten kokousten, kongressien ja tapahtumien järjestäjänä. Olemme luotettavia isäntiä, maassamme on turvallista, puhdasta ja kaunista. Kaikki toimii ja lupaukset pidetään. Lisäksi Suomi on eksoottinen: 70 % kaikista kongressivieraista on ensivierailulla maassamme.

Tampere on Suomen kongressikaupunki

Tampereella on viimeisten 20 vuoden aikana järjestetty tuhansia kokouksia ja kongresseja. Tampereella on suuren kaupungin palvelut ja infrastruktuuri, mutta pienen kaupungin tunnelma ja etäisyydet.

Tampere on vireä yliopistokaupunki. Suurin osa kongresseistamme ovat tieteellisiä. Tampereen vahvuus on yhteen hiileen puhaltaminen. Yritykset, yliopistot ja julkinen sektori tekevät aitoa yhteistyötä, myös kongressien saamiseksi kaupunkiin. Yhteistyötä koordinoi Tampere Convention Bureau, Tampereen kongressimarkkinointiyksikkö.

Tampereen edut pähkinänkuoressa

  • Tampere-talo on Suomen johtava kongressikeskus. Tampere-talossa on kauniit, toimivat, monipuoliset tilat 2 - 3000 hengen tilaisuuksille.

  • Hotellit, ravintolat, kaupat ja muut palvelut ovat kävelyetäisyydellä toisistaan. Julkinen liikenne toimii hyvin. Ruuhkia ei juuri ole ja takseja on hyvin saatavissa.

  • Majoituskapasiteetti riittää jopa 3000 hengen kongresseille. Hotellihuoneita on 3200.

  • Tampereelle on hyvät lentoyhteydet. Blue1/SAS lentää suoraan Tampereelle Tukholmasta. Helsingistä Tampereelle on useita päivittäisiä lentoja, airBaltic kuljettaa asiakkaita Rigan kautta. Lisäksi Ryanairin yhteyksillä Tampereelle pääsee Budepestistä ja Bremenistä.

  • Tampereella on paljon kongressien parissa ammatikseen työskenteleviä: apua ja asiantuntemusta on saatavissa joka lähtöön.

  • Tampereen kaupunki toivottaa kongressivieraat tervetulleeksi tarjoamalla merkittäville kansainvälisille kongresseille vastaanoton.

  • Tampereen sijainti suurten, puhtaiden järvien välissä tarjoaa loputtomasti virkistäytymismahdollisuuksien kokouspäivien lomaan. Kaupungin vireä kulttuuritarjonta houkuttaa iltaisin konserttien, teatterin ja näyttelyiden maailmaan.