Visit Tampere
Tampere Convention Bureau

maksutonta asiantuntijapalvelua
kansainvälisen kongressin
kutsumisessa, suunnittelussa
ja markkinoinnissa ... 
» Lue lisää

Kongressipalvelut

Tampereella toimii useita kongressipalvelutoimistoja, ammattikielellä PCO = Professional Congress Organiser. Tampere Convention Bureau auttaa mielellään myös toimistoille lähetettävien tarjouspyyntöjen laatimisessa ja tarjousten vertailussa.

Suosittelemme lämpimästi seuraavia toimistoja, jotka ovat Tampere Convention Bureaun jäseniä ja yhteistyökumppaneita:

Täyden palvelun toimistot

Tavicon Oy

Tavicon on 27 vuotta toiminut täyden palvelun kokous- ja kongressipalvelutoimisto, jossa työskentelee kuusi henkilöä. Toteutamme erikokoisten tilaisuuksien, kansainvälisten ja kotimaisten, käytännön järjestelyt ammattitaidolla alusta loppuun tai vain erikseen sovittavat osa-alueet. Toimistomme sijaitsee Tampereella. Olemme osa Tampereen Messut-konsernia.

Tavicon Oy:n kotisivut


Confedent International Oy

Confedent International on kongressijärjestäjän kumppani - laadukkaisiin kongressijärjestelyihin erikoistunut täyden palvelun kongressipalvelutoimisto. Kongressin onnistuminen on taattu, kun käytännön asiat ovat ammattilaistemme osaavissa käsissä. Henkilökunnallamme on pitkä ja laaja kokemus Tampereen kongressitoiminnasta.

Confedent International kotisivut


VisitTampere

Visit Tampereen matkailuneuvonta sijaitsee Tampereen keskustorin kupeessa, osoitteessa Hämeenkatu 14 B. Visit Tampere on Tampereen seudun matkailun yleistietäjä, alueellisen tarjonnan risteysasema ja palveleva viiden tähden matkailutoimisto. Visit Tampereesta saa matkailuneuvontaa, esitteitä, karttoja, vinkkejä ja paljon muuta - heidän kauttansa voi varata kaupunkiopastuksia ja saada vinkkejä myös tilaisuuksien ja ohjelmien suunnitteluun. Visit Tampere palvelee ympäri vuoden ja usealla eri kielellä. Visit Tampereen myyntipalvelusta saat varattua ryhmällesi oheisohjelmaa, kaupunkioppaan tai majoituksen – kysy tarjous!

VisitTampereen sivusto